Een gezellige buurt begint op een  BuurtBankje

Iets voor de buurt betekenen is nog nooit zo makkelijk geweest. Open een BuurtBankje en leer je buren beter kennen! Een BuurtBankje openen is gratis én zo gepiept. Zet een bankje buiten, meld je aan en nodig je buren uit. Wij helpen je om jouw bankje de gezelligste plek van de buurt te maken.

0

BuurtBankjes geopend

NIEUWS: in de Week tegen Eenzaamheid (28/9 – 4/10) organiseren wij een  BuurtBankjes Bingo, doe je mee?

Wat is een  BuurtBankje?

Op een BuurtBankje klets je bij met de buren. Het is een bankje op je stoep die je zelf plaatst en die door alle buurtbewoners gebruikt mag worden.

Wat doet een  BuurtBankje?

Op een BuurtBankje ontmoet je alle bewoners die een buurt rijk is. Hierdoor leer je de buren kennen, voelen mensen zich meer thuis in de buurt, en kijkt iedereen wat meer naar elkaar om.

Hoe kan ik  meedoen?

Meedoen is simpel en gratis: zet een bankje neer, meld je aan en ontvang leuke spullen om je bankje te versieren. We geven je ook tips over hoe je de buurt betrekt bij je bankje.

Meld je  BuurtBankje aan!

Meld je BuurtBankje (gratis) aan, en ontvang een handig welkomstpakket in de brievenbus!

Naam
Adres(Vereist)
Laat je adres achter, zodat wij het welkomstpakket kunnen toesturen!
Geen titel

Heb je nog  geen Bankje?

Geen probleem, dan helpen wij je toch een handje? Speciaal voor BuurtBankjes biedt MaximaVida 10% korting op deze drie prachtige bankjes, in iedere beschikbare kleur. Gebruik de promocode: BUURTBANKJES10 bij je bestelling.
Wil je liever zelf aan de slag? Overweeg dan om samen met de buurt een bank te bouwen. Kijk op www.socialsofa.nl voor meer informatie.

Wil je wel een  BuurtBankje openen, maar heb je nog geen idee waar je moet beginnen?

Download dan hieronder ons handige BuurtBankjes Handboek! Daarin worden veel vragen beantwoord. Heb je toch nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Ontdek de  BuurtBankjes

Contact

Wil je meer weten over BuurtBankjes? Bekijk dan onze factsheet.
Heb je vragen of kom je ergens niet uit, laat het ons weten op contact@de-buurt.nl.

Met veel dank aan onze partners