Onze  geliefde partners

De Buurt werkt samen met organisaties die ook streven naar een fijne buurt waarin je elkaar groet, kent en helpt.

Grote dank gaat uit naar onze landelijke partners voor het geloof in onze dromen en plannen en de steun die we daarvoor van hen ontvangen. Gezamenlijk vergroten we onze slagkracht om een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te maken. Ook partner worden van De Buurt? Bekijk dan deze pagina.

Wij werken samen met

Univé Buurtfonds

Een verbonden buurt is een gelukkige, gezonde en veiligere buurt. Een plek waar mensen zich thuisvoelen, naar elkaar omkijken en voor elkaar klaar staan. Daarom werken Univé en Stichting de Buurt samen aan het verbinden van verschillende soorten buurtbewoners door het organiseren van vrolijke buurtactiviteiten. Zoals de Buurtcamping: een driedaagse pop-up camping in eigen stadspark. Zo zorgen we samen voor beter en meer contact tussen buren.

Univé Buurtfonds

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij bewondert de inzet van De Buurt om Nederlandse buurten te versterken. Door het samenbrengen van uiteenlopende buurtbewoners die elkaar normaal niet zouden spreken of leren kennen, ontstaat er een unieke mix van mensen die elkaar ook na de activiteiten blijven zien. Zo creëren zij ontmoetingen tussen mensen die elkaar anders niet spreken of leren kennen en wordt de cohesie in de buurt versterkt.

Nationale Postcode Loterij

Een tegen Eenzaamheid

Met de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid slaan bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen de handen ineen om eenzaamheid te verminderen. Zo organiseert het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ieder jaar de Week Tegen Eenzaamheid. Hier doen wij aan mee met de BuurtBankjesDag.

Een tegen Eenzaamheid