Wil jij ook BuurtBankjes in jouw  gemeente?

Zie jij dit ook wel zitten, actief burgerschap én meer cohesie in jouw gemeente ? Lees dan snel verder

Een samenwerking tussen gemeenten en ons  BuurtBankjes netwerk

Wat  is een BuurtBankje?

Op een BuurtBankje klets je bij met de buren. Het is een bankje op je stoep die je zelf plaatst en die door alle buurtbewoners gebruikt mag worden.

Wat  doet een BuurtBankje?

Op een BuurtBankje ontmoet je alle bewoners die een buurt rijk is. Hierdoor leer je de buren kennen, voelen mensen zich meer thuis in de buurt, en kijkt iedereen wat meer naar elkaar om.

Hoe  doe ik mee met BuurtBankjes?

Meedoen voor gemeenten en organisaties is simpel en je krijgt er veel ondersteuning door ons team om een echte BuurtBankjes community te creeëren. Ga snel naar het formulier hieronder en vraag een informatie pakket aan!

Als gemeente  deelnemen aan het BuurtBankjes netwerk?

Dat kan door een BuurtBankjes Gemeente pakket te bestellen! Met dit pakket kan je als organisatie of gemeente helpen sociale impact in buurten te maken door bestaande of nieuwe BuurtBankjes in jouw buurt tot een succes maken.

Dit pakket houdt onder andere in:

  • Scouten en begeleiden van lokale BuurtBankjes Ambassadeur(s)
  • Deelname aan BuurtBankjesCampus
  • Toegang tot BuurtBankjesGids met handige tips en tricks
  • En veel meer!

(!) Wij stellen pakketten samen op maat! Ben je benieuwd naar het kostenplaatje? We gaan graag met je in gesprek! Vul vrijblijvend onderstaand formulier in, zodat we samen tot een ideaal pakket kunnen komen voor jouw gemeente!

 Exclusief aanbod:

Oh en voor BuurtBankjesDag op 19 mei hebben wij een exclusief aanbod voor gemeenten! Hoe dat werkt, lees je in onze menukaart, maar denk aan leuke give-aways voor de buurt en PR op maat!

Meer  informatie ontvangen? Vul het formulier in en we nemen contact op!

Naam
In welke gemeente bent u werkzaam?(Vereist)

BuurtBankjesHost:

“De Bankjes zijn bijna dagelijks in gebruik, omdat er hier ook heel veel kinderen spelen. Jong en oud, alles loopt hier door elkaar. Het brengt buurtmensen bij elkaar. Altijd een en al vrolijkheid rondom de bankjes.”  Sylvia organiseerde zelfs een winter BBQ voor haar buren. Hoe dat eruit zag? Check hier de video!

Waarom een  BuurtBankje zo leuk is?

Check hier het BuurtBankjes  factsheet 2023