Word  donateur van De Buurt

Draag bij aan een samenleving waarin we elkaar kennen, groeten en helpen. Een plek waar iedereen mag meedoen en talenten benut worden.

Als donateur van De Buurt draag je bij aan een samenleving waarin we voor elkaar klaar staan en naar elkaar omkijken. Jij zorgt ervoor dat wij verschillende Nederlanders met elkaar verbinden, buurtnetwerken versterken en leuke activiteiten voor mensen met een kleine beurs organiseren. En dat heeft veel voordelen: in een verbonden samenleving voelen mensen zich gelukkiger en gezonder. 

De Buurt is een stichting zonder winstoogmerk. De Buurt voldoet aan de kwaliteitseisen van Het CBF, heeft een ANBI status en is een Social Enterprise. Een gift aan onze stichting is daarmee -in de meeste gevallen-  aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Met een donatie draag je bij aan een verbonden samenleving.
Doe je liever een grote schenkingDownload dan onze schenkingsovereenkomst.

Wilt u meer informatie over het doen van een grote schenking? Neem dan contact op met maarten@de-buurt.nl (directie).

Al overtuigd?

Word donateur!

Jij zorgt ervoor dat wij verschillende Nederlanders met elkaar verbinden, buurtnetwerken versterken en leuke activiteiten voor mensen met een kleine beurs organiseren. 

Betaling

Vul het bedrag in dat je wilt doneren, kies een betaalmethode en klik vervolgens op de knop: Ik doe een donatie. Vervolgens word je doorgestuurd naar een betaalomgeving waarin je jouw gekozen bedrag voor de donatie overmaakt.

Vul hier je eigen gekozen bedrag in
Betaalmethode
Marketing toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.