Zwaai je mee?

Een Zwaaisteen geeft je een vrolijk duwtje in de rug om buurtbewoners te groeten. Een klein gebaar met een groot gevolg, namelijk het maken van contact. Een klein geluksmomentje verpakt in een begroeting.

0

Zwaaistenen gelegd

Wat  is een Zwaaisteen?

Zwaaisteen is een vrolijke stoeptegel die je aanmoedigt om op straat te groeten. Een klein gebaar, met een groot effect. Even zwaaien naar elkaar kan de eerste stap zijn naar meer en beter contact met je omgeving. Er liggen al meer dan 720 Zwaaistenen door heel Nederland, die elke dag voor gezellige buurtmomenten zorgen!

Wat  doet een Zwaaisteen?

Zwaaisteen zorgt voor een momentje van spontaan contact en tovert snel een glimlach op je gezicht. Een Zwaaisteen nodigt buurtbewoners uit om oog te hebben voor elkaar. Dit kan door te zwaaien naar mensen die vaak thuis zijn en door mensen op straat te groeten. En al deze losse geluksmomenten bouwen op, en zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in de buurt. Iedereen kan meedoen!

Hoe  kom ik aan een Zwaaisteen?

Via onderstaand formulier kun je een Zwaaisteen kopen, voor jezelf of om cadeau te doen. Wij sturen de stoeptegel naar je op met een handleiding en tips over hoe je de buurt kunt betrekken bij jouw Zwaaisteen. Wil je er meer dan één aanschaffen of ben je deel van een organisatie, dan kun je ons een e-mail sturen: contact@de-buurt.nl.

Een Zwaaisteen tegel of straatsticker bestellen?  Dat kan!

Een Zwaaisteen kost €74.50 (inclusief BTW, verzend- én transactiekosten). Via het formulier hiernaast kun je een Zwaaisteen tegel kopen voor jezelf of om cadeau te doen.

Let op: De tegels zijn handgemaakt dus de levertijd is 6 tot 8 weken.


Specificaties van de tegel
De afmetingen zijn: 30 X 30 X 4,5 CM
Het gewicht is: 9.7 kilogram

Liever een straatsticker?

De vrolijke sticker is een alternatief voor de tegel en kost €25,00 (inclusief BTW, verzend- én transactiekosten). Je kunt hem zelf aanbrengen op een bestaande tegel en dit blijft een jaar of langer goed! Kies in het formulier hiernaast voor Zwaaisteen straatsticker. De levertijd van de straatsticker is 2 tot 3 weken.

De afmetingen van de straatsticker zijn: 24 X 24 X 0,05 CM

Adres(Vereist)
Betaalmethode*
Marketing toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je werkzaam voor een organisatie of wil je meerdere Zwaaistenen bestellen? Stuur dan een e-mailtje naar: contact@de-buurt.nl.

Download de handleiding en maak een succes van jouw Zwaaisteen!

Vul hieronder je e-mail adres in en download onze handleiding met alle informatie, hulpmiddelen en tips die je nodig hebt.

Vind een  Zwaaisteen bij jou in de buurt!

Wat vinden  anderen van Zwaaisteen?

Lees hier de ervaringen van Zwaaisteenhouders

“Het leuke van de Zwaaistenen is dat veel mensen enthousiast reageren als je erover vertelt. Bewoners, zorginstellingen, maar ook bedrijven, peuterspeelzalen en scholen. Hierdoor is de Zwaaisteen iets wat generaties aan elkaar verbindt

– Karin

Kom in contact

Heb je vragen of kom je ergens niet uit, laat het ons gerust weten! Wil je meer weten over Zwaaisteen? Bekijk dan onze handleiding. Zwaaisteen is in 2019  opgericht door Corinne Tijsseling en in 2022 overgenomen door De Buurt.

Met dank aan onze hoofdpartners