Samen zorgen we voor een Mooie  Buurt

We hebben bijzonder nieuws. De Buurt en Mooie Boules gaan samenwerken! Hiervoor zoeken we een ondernemende projectleider en enthousiaste, Rotterdamse verbinders!

Onder de naam Mooie Buurt bundelen De Buurt en Mooie Boules hun krachten en gaan samen buurten omtoveren tot levendige, vrolijke plekken waar iederéén zich thuis voelt.

Enthousiaste projectleider en Rotterdamse verbinders gezocht

We starten onze samenwerking in Rotterdam en hiervoor zijn we op zoek naar een projectleider en Rotterdamse Buurtmakers die met ons zo veel mogelijk verbinding tussen verschillende mensen willen creëren. 

Als projectleider van deze pilot bent verantwoordelijk voor het budget, begeleid je de Buurtmakers bij de organisatie van nieuwe activiteiten, maak je de pilot bekend bij lokale organisaties, zorg je voor afstemming met ons eigen team en het team van Mooie Boules en zorg je samen met de expert uit ons team voor een gedegen impactmeting en evaluatie van de pilot. Doel is om na een succesvolle pilot de activiteiten landelijk uit te rollen. Lees hier de hele vacature voor Projectleider 

Als Buurtmaker krijg je de kans om de meest fantastische, laagdrempelige activiteiten te organiseren waarbij Mooie Boules gratis haar locatie ter beschikking stelt en ook nog de drankjes trakteert! Denk aan jeu de boules toernooitjes, spelletjesdagen, karaoke, quizzen en nog veel meer. Zolang het maar draait om plezier, samenzijn en verbinding! Lees hier de hele vacature voor Buurtmakers

Wie we zijn?

Stichting De Buurt en Mooie Boules bundelen met Mooie Buurt onze krachten om samen te werken aan buurten waarin je elkaar groet, kent en helpt. Onze organisaties staan voor plezier én ontmoeting! 

  • Stichting De Buurt: Wij werken al tien jaar – met succes – aan buurten waarin je elkaar groet, kent en helpt. Missie: verbinding creëren door samen met buurtbewoners door het hele land vrolijke en verbindende buurtactiviteiten te organiseren zoals De Buurtcamping (een driedaagse camping in eigen stadspark), BuurtBankjes (een netwerk van openbare ontmoetingsplekken) of Zwaaisteen (een vrolijke stoeptegel die aanmoedigt tot contact). 
  • Mooie Boules: de gezelligste speeltuin voor ‘vrienden van vrienden’. Missie: het bouwen van te gekke speellocaties waar iedereen zich thuis voelt. In de vestiging in Rotterdam is er 900 m2 aan leuke horeca en activiteiten zoals indoor jeu de boules, karaoke, sjoelen, bordspellen en nog veel meer. De focus ligt vooral op jeu de boules. Het is super laagdrempelig, geeft een positieve sfeer en is zo de perfecte manier om te verbinden.

Mooie Buurt wordt mede mogelijk gemaakt met steun van Univé Buurtfonds.

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten of lijkt het jou leuk om Rotterdammers te verbinden via gezellige activiteiten? Vul dan het formulier in om je vrijblijvend aan te melden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)

Een beller is sneller

085 060 9033

Je kunt ons gerust bellen voor meer informatie