Mooie Boules stelt zich open voor De Buurt!

Je kan bij deze te gekke locatie terecht voor gratis leuke activiteiten én je word ook nog eens getrakteerd op een drankje!

Kom je ook naar Mooie Buurt?

Mooie Buurt is een samenwerking tussen Stichting De Buurt en Mooie Boules. Beide organisaties bundelen hun krachten om buurten om te toveren tot levendige, vrolijke plekken waar iedereen zich thuis voelt. Mooie Boules Rotterdam stelt overdag haar locatie ter beschikking om activiteiten voor, door en met de buurt te organiseren. Denk aan jeu de boules, quizen, spelletjesdagen, karaoke en nog veel meer. Samen zorgen we ervoor dat bewoners weer met elkaar gaan spelen; want dat is gezond, geeft je even een zorgeloze tijd en hierdoor ontmoet je nieuwe mensen.

Bekijk de activiteitenagenda en kom gezellig langs! Ook zijn we op zoek naar enthousiaste Buurtmakers én organisaties die met ons willen samenwerken. De eerstvolgende activiteit is op vrijdag 19 juli:

 19 juli 2024 – 13:00

BuurtBoules

Kom iedere vrijdagmiddag naar de leukste spelletjeswoonkamer van Rotterdam! Bij Mooie Boules raak je nooit uitgespeeld: naast jeu de boules is er karaoke, 3D twister, darten, pingpong en zijn er een boel bordspellen zoals 30 Seconds, Halli Galli en Kolonisten. Kom gezellig langs en ontmoet onder het genot van een drankje bewoners uit de buurt. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Je bent op vrijdag 19 juli welkom tussen 13.00 – 15.30 uur. Zien we je dan?

 Locatie

Vijverhofstraat 45

3032 SB Rotterdam

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

 Activiteiten

Kom langs bij BuurtBoules of een van de andere activiteiten en leer nieuwe mensen kennen. In de zomervakantie kan je ook bij Mooie Buurt terecht! Hieronder vind je de agenda. De toegang is gratis en je krijgt ook nog een gratis drankje! Zien we je bij Mooie Buurt?

 Buurtmakers

Wil je bijdragen aan verbinding in jouw buurt? Word Buurtmaker! Als Buurtmaker krijg je de kans om de meest fantastische, laagdrempelige activiteiten te organiseren bij Mooie Boules in Rotterdam. Scroll naar beneden voor meer informatie!

 Samenwerken

We zijn op zoek naar betrokken organisaties om samen met ons zo veel mogelijk verbinding tussen verschillende mensen te creëren. Wil je met jouw maatschappelijke organisatie langskomen? Kijk dan hier voor informatie! Heb je interesse om met je bedrijf bij te dragen aan Mooie Buurt. Dat kan, klik dan hier!

 24 juli 2024 – 13:00

VakantieBoules

Samen met SOL organiseert Mooie Boules in de zomervakantie verschillende activiteiten voor kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar. Van jeu de boules toernooien, videogames, creatieve workshops, gezelschapsspelletjes tot karaoke, er is genoeg te doen! En je wordt ook nog eens getrakteerd op een drankje. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Je bent op woensdag 24 juli welkom tussen 13.00 – 15.30 uur. Zien we je dan?

 Locatie

Vijverhofstraat 45

3032 SB Rotterdam

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

 26 juli 2024 – 13:00

BuurtBoules

Kom iedere vrijdagmiddag naar de leukste spelletjeswoonkamer van Rotterdam! Bij Mooie Boules raak je nooit uitgespeeld: naast jeu de boules is er karaoke, 3D twister, darten, pingpong en zijn er een boel bordspellen zoals 30 Seconds, Halli Galli en Kolonisten. Kom gezellig langs en ontmoet onder het genot van een drankje bewoners uit de buurt. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Je bent op vrijdag 26 juli welkom tussen 13.00 – 15.30 uur. Zien we je dan?

 Locatie

Vijverhofstraat 45

3032 SB Rotterdam

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

 2 augustus 2024 – 13:00

BuurtBoules

Kom iedere vrijdagmiddag naar de leukste spelletjeswoonkamer van Rotterdam! Bij Mooie Boules raak je nooit uitgespeeld: naast jeu de boules is er karaoke, 3D twister, darten, pingpong en zijn er een boel bordspellen zoals 30 Seconds, Halli Galli en Kolonisten. Kom gezellig langs en ontmoet onder het genot van een drankje bewoners uit de buurt. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Je bent op vrijdag 2 augustus welkom tussen 13.00 – 15.30 uur. Zien we je dan?

 Locatie

Vijverhofstraat 45

3032 SB Rotterdam

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

 9 augustus 2024 – 13:00

BuurtBoules

Kom iedere vrijdagmiddag naar de leukste spelletjeswoonkamer van Rotterdam! Bij Mooie Boules raak je nooit uitgespeeld: naast jeu de boules is er karaoke, 3D twister, darten, pingpong en zijn er een boel bordspellen zoals 30 Seconds, Halli Galli en Kolonisten. Kom gezellig langs en ontmoet onder het genot van een drankje bewoners uit de buurt. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Je bent op vrijdag 9 augustus welkom tussen 13.00 – 15.30 uur. Zien we je dan?

 Locatie

Vijverhofstraat 45

3032 SB Rotterdam

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

 21 augustus 2024 – 13:00

VakantieBoules

Samen met SOL organiseert Mooie Boules in de zomervakantie verschillende activiteiten voor kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar. Van jeu de boules toernooien, videogames, creatieve workshops, gezelschapsspelletjes tot karaoke, er is genoeg te doen! En je wordt ook nog eens getrakteerd op een drankje. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Je bent op woensdag 21 augustus welkom tussen 13.00 – 15.30 uur. Zien we je dan?

 Locatie

Vijverhofstraat 45

3032 SB Rotterdam

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

Rotterdamse Buurtmakers gezocht

We starten onze samenwerking dus in Rotterdam en daarom zijn we op zoek naar Rotterdamse Buurtmakers die met ons zo veel mogelijk verbinding tussen verschillende mensen willen creëren. Lees hier de hele vacature voor Buurtmakers

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten of lijkt het jou leuk om Rotterdammers te verbinden via gezellige activiteiten? Vul dan het formulier in om je vrijblijvend aan te melden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Vul hieronder in wat jou het beste omschrijft:(Vereist)

Wie we zijn?

Stichting De Buurt en Mooie Boules bundelen met Mooie Buurt onze krachten om samen te werken aan buurten waarin je elkaar groet, kent en helpt. Onze organisaties staan voor plezier én ontmoeting! 

  • Stichting De Buurt: Wij werken al tien jaar – met succes – aan buurten waarin je elkaar groet, kent en helpt. Missie: verbinding creëren door samen met buurtbewoners door het hele land vrolijke en verbindende buurtactiviteiten te organiseren zoals De Buurtcamping (een driedaagse camping in eigen stadspark), BuurtBankjes (een netwerk van openbare ontmoetingsplekken) of Zwaaisteen (een vrolijke stoeptegel die aanmoedigt tot contact). 
  • Mooie Boules: de gezelligste speeltuin voor ‘vrienden van vrienden’. Missie: het bouwen van te gekke speellocaties waar iedereen zich thuis voelt. In de vestiging in Rotterdam is er 900 m2 aan leuke horeca en activiteiten zoals indoor jeu de boules, karaoke, sjoelen, bordspellen en nog veel meer. De focus ligt vooral op jeu de boules. Het is super laagdrempelig, geeft een positieve sfeer en is zo de perfecte manier om te verbinden.

Mooie Buurt wordt mede mogelijk gemaakt met steun van:

Een beller is sneller

085 060 9033

Je kunt ons gerust bellen voor meer informatie