Meld je aan en maak  kans op een Buurtbankje

Gemeente Hillegom en Stichting De Buurt slaan de handen ineen en verloten 5 BuurtBankjes onder buurtbewoners in Hillegom inclusief budget voor een leuke activiteit!

De BuurtBankjes zorgen voor meer verbinding in jullie buurt! Op een BuurtBankje leer je de buren kennen, voelen mensen zich meer thuis in de buurt en kijkt iedereen wat meer naar elkaar om. Het is een initiatief van Stichting De Buurt, die buurtbewoners een handje helpt om meer ontmoetingen te creëren in de buurt! 

Ook BuurtBankjesHost worden? Een BuurtBankje openen is gratis én zo gepiept. Zet een bankje buiten, meld je aan en nodig je buren uit. Wij helpen je om jouw bankje de gezelligste plek van de buurt te maken!

Wanneer je je aanmeldt via onderstaand formulier en dus jouw BuurtBankje opent, ontvang je een gratis pakketje met daarin handige spullen waarmee je je BuurtBankje kan opfleuren! En dat is nog niet alles, want door zo’n BuurtBankje te openen, maak je ook nog eens kans op een gratis BuurtBankje voor jullie straat, organisatie of vereniging! Wil je mee doen aan deze winactie? Vul hieronder het formulier in!

Op 19 mei is het BuurtBankjesDag! Een mooie gelegenheid om dan 5 winnaars bekend te maken van het gratis BuurtBankje. Misschien ben jij er wel één van!

De actie is in samenwerking met Gemeente Hillegom in het kader van de Aanpak tegen Eenzaamheid!

BuurtBankje winactie Hillegom

Vul dit formulier in en maak kans op een BuurtBankje we maken op zondag 19 mei de winnaars bekend!

Naam
Adres(Vereist)
Laat je adres achter, zodat wij het welkomstpakket kunnen toesturen!
Geen titel