Meld je aan en maak  kans op een BuurtBankje!

Stichting De Buurt en PC Uitvaart geven buurtbewoners in Alkmaar de mogelijkheid om tijdens de Week tegen Eenzaamheid een BuurtBankje te openen

Heb je een hart voor jouw buurt en wil je iets doen aan de toenemende eenzaamheid? Dan helpen wij jou graag een handje op weg.

Stichting De Buurt en PC Uitvaart geven buurtbewoners in Alkmaar de mogelijkheid om tijdens de Week tegen Eenzaamheid (26 september tot 2 oktober), een BuurtBankje te openen en daarmee ontmoetingsplekken voor de buurt te organiseren. Dichtbij huis op een BuurtBankje. Want de start van een fijnere en verbonden samenleving ligt gewoon voor onze voeten. PC Uitvaart maakt het mogelijk dat we BuurtBankjes kunnen verloten in Alkmaar.

Het zijn vaak de kleine ontmoetingen die een groot verschil maken. Hier vinden mensen niet alleen elkaar, maar ook waardevolle momenten om samen te delen, hartelijk te lachen en elkaar te steunen.

Aldus Eveline de Koning, PC Uitvaart

Ook BuurtBankjesHost worden? Een BuurtBankje openen is gratis én zo gepiept. Zet een bankje buiten, meld je aan en nodig je buren uit.

Wanneer je je aanmeldt via onderstaand formulier en dus jouw BuurtBankje opent, ontvang je een gratis pakketje met daarin handige spullen waarmee je je BuurtBankje kan opfleuren! Ook kun je mee doen met een online masterclass, en helpen wij je op weg om in de Week tegen Eenzaamheid het verschil te maken. 

En dat is nog niet alles, want door zo’n BuurtBankje te openen, maak je ook nog eens kans op een gratis BuurtBankje voor jullie straat, organisatie of vereniging! Wil je mee doen aan deze winactie? Vul hieronder het formulier in!

Meld je aan en  win een BuurtBankje!

Vul dit formulier in en maak kans op een BuurtBankje we maken op maandag 16 september de winnaars bekend!

Naam
Adres(Vereist)
Laat je adres achter, zodat wij het welkomstpakket kunnen toesturen!
Geen titel

Met dank aan: