Vier  samen met ons de BuurtBankjesDag!

We zetten graag onze BankjesHosts in het zonnetje

Beste BankjesHost,

Jij hebt (recent) een BuurtBankje geopend! En je bent niet niet alleen, sterker nog er zijn meer dan 1.000 BuurtBankjes geopend door heel het land! Misschien weet je het nog als de dag van gisteren, of misschien heb je een opfrisser nodig: met BuurtBankjes maken we de Nederlandse straten mooier en gezelliger, het hele jaar door. En dat maakt een wereld van verschil! Dat lukt natuurlijk niet zonder jou. Daarom zetten we jou op zondag 21 mei graag in het zonnetje. Wat hebben we voor jou in petto?

  • Je kunt (gratis) een feestpakket bestellen voor De BuurtBankjesDag (helaas deze zijn op!)
  • Er zijn mooie prijzen te winnen die jouw BuurtBankje tijdens deze dag extra speciaal kan maken
  • Je leert je buren kennen en brengt verbinding in jouw buurt!

(!) Heb je nog geen BuurtBankje geopend? Doe dit dan snel, want dan kun je een feestpakket bestellen voor De BuurtBankjesDag! Bovendien ontvang je van ons daarnaast ook een (gratis) welkomstpakket.

De BuurtBankjesDag  Winactie!

Wil jij jouw buurt nóg gezelliger maken tijdens de aankomende BuurtBankjesDag op zondag 21 mei? Dat kan door mee te doen aan onze winactie! 

Maak samen met je buren kans op een feestelijk optreden of leuke activiteit in jouw straat! Wat dat precies wordt, dat is nog een verrassing, maar wij regelen het voor je! Denk aan een leuke artiest, muzikant of kunstenaar die jullie BuurtBankjes voorziet van extra gezelligheid!

Hoe  doe je mee?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons direct volgen op Instagram en/of Facebook. Hier laten we jou weten hoe je kans maakt op een feestelijk optreden of een leuke activiteit!

Maar… je kunt ook zelf iets leuks bedenken om te doen!

Je hoeft natuurlijk geen feestpakket bij ons af te nemen. Misschien wil je wel helemaal je eigen ding doen, het heel groot maken, of juist fijn klein. Je kunt helemaal doen waar je zelf zin in hebt! Met de buren een simpel kopje koffie en taart? Tuurlijk! Een poëziebankje? Ja, leuk! Een breiworkshop? Helemaal super!

 21 mei 2023 – 10:00

De BuurtBankjesDag

Zet hem in je agenda: Zondag 21 mei vieren we De BuurtBankjesDag

 Locatie

Bij jou in de straat.

Doe mee!

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

Benieuwd hoe de  BuurtBankjesDag er vorig jaar uitzag?

Bekijk hier de aftermovie van 2022! Met een fietskaravaan gingen we langs onze BankjesHosts om ze eens goed in het zonnetje te zetten. Dat zag er ongeveer zo uit:

Contact

Wil je meer weten over BuurtBankjes? Bekijk dan onze factsheet. Heb je vragen of kom je ergens niet uit, laat het ons weten op contact@de-buurt.nl.