Vier  samen met ons de BuurtBankjesDag!

We zetten graag onze BankjesHosts in het zonnetje

Beste BankjesHost,

Jij hebt (recent) een BuurtBankje geopend! En je bent niet niet alleen, sterker nog er zijn meer dan 1.000 BuurtBankjes geopend door heel het land! Misschien weet je het nog als de dag van gisteren, of misschien heb je een opfrisser nodig: met BuurtBankjes maken we de Nederlandse straten mooier en gezelliger, het hele jaar door. En dat maakt een wereld van verschil! Dat lukt natuurlijk niet zonder jou. Daarom zetten we jou op zondag 21 mei graag in het zonnetje. Wat hebben we voor jou in petto?

  • Je kunt (gratis) een feestpakket bestellen voor De BuurtBankjesDag
  • Er zijn mooie prijzen te winnen die jouw BuurtBankje tijdens deze dag extra speciaal kan maken
  • Je leert je buren kennen en brengt verbinding in jouw buurt!

(!) Heb je nog geen BuurtBankje geopend? Doe dit dan snel, want dan kun je een feestpakket bestellen voor De BuurtBankjesDag! Bovendien ontvang je van ons daarnaast ook een (gratis) welkomstpakket.

Kies jouw favoriete (gratis) feestpakket!

1. Speel de BuurtBingo!

Trommel je buren op voor een grote BuurtBingo! Wij zorgen voor de bingokaarten, jullie voor de prijzen. Zo win je wat je goed gebruiken kunt: de één laat je hondje voor je uit, de ander voegt zijn beroemde lasagne toe aan de prijzenpot. Je gaat misschien met een schat en sowieso met een goed gevoel naar huis!

2. Maak een BuurtBeeld!

Steek je handen maar uit je mouwen, want met dit pakket ga je samen aan de slag voor een kunstwerk voor de buurt! Met de juiste hulpmiddelen uit dit pakket, en door goed samen te werken, ziet jullie stoep er straks prachtig uit. Vergeet niet een fotootje te delen!

3. Word BuurtBakker

Geen zorgen gewoon voor één dag natuurlijk! Lekkere trek? Dat komt goed uit! Samen met de kleine en de grote koks in jouw buurt maak je met dit pakket de lekkerste én de mooiste gebakjes. Het allerbeste? Samen opeten of ergens langs brengen!

Bestel jouw  Feestpakket

Wat leuk dat je meedoet aan De BuurtBankjesDag! Wij helpen je graag verder om jouw bankje de gezelligste plek van de buurt te maken. Kies hieronder je favoriete pakket en laat ons weten waar we het heen mogen sturen.

Adres(Vereist)
(We hebben jouw adres al maar willen er zorg voor dragen dat het feestpakket op de juiste plek komt)
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maar… je kunt ook zelf iets leuks bedenken om te doen!

Je hoeft natuurlijk geen feestpakket bij ons af te nemen. Misschien wil je wel helemaal je eigen ding doen, het heel groot maken, of juist fijn klein. Je kunt helemaal doen waar je zelf zin in hebt! Met de buren een simpel kopje koffie en taart? Tuurlijk! Een poëziebankje? Ja, leuk! Een breiworkshop? Helemaal super!

 21 mei 2023 – 10:00

De BuurtBankjesDag

Zet hem in je agenda: Zondag 21 mei vieren we De BuurtBankjesDag

 Locatie

Bij jou in de straat.

Doe mee!

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

Benieuwd hoe de  BuurtBankjesDag er vorig jaar uitzag?

Bekijk hier de aftermovie van 2022! Met een fietskaravaan gingen we langs onze BankjesHosts om ze eens goed in het zonnetje te zetten. Dat zag er ongeveer zo uit:

Contact

Wil je meer weten over BuurtBankjes? Bekijk dan onze factsheet. Heb je vragen of kom je ergens niet uit, laat het ons weten op contact@de-buurt.nl.