Vier  samen met ons de BuurtBankjesDag!

We roepen heel Nederland op om deze dag ramen en deuren te openen, een bankje buiten te zetten en buren uit te nodigen. Het uiteindelijke doel is dat deze bankjes het hele jaar door dé ontmoetingsplek voor buren wordt. Een soort buurthuis in de openlucht dus!

Beste BankjesHost,

Zondag 19 mei is het weer BuurtBankjesDag! Op deze dag organiseren BankjesHosts – verspreid over heel Nederland – een vrolijke activiteit bij hun BuurtBankje! Heb je nog geen BuurtBankje geopend? Doet dat dan snel via onderstaand formulier en ontvang ook meteen een heel leuk pakketje waarmee je buren kan uitnodigen en jouw BuurtBankje kan opleuken! Heb je al wel een BuurtBankje geopend, maar ontvang je wel graag het pakket? Geef dit dan ook even aan in het formulier door de juiste optie aan te vinken!

Let op: wij voorzien dus niet van een BuurtBankje, maar alleen van wat leuke extra’s om je een handje op weg te helpen!

BuurtBankjesDag aanmeldformulier

Doe jij mee? Meld je hier aan en ontvang een vrolijk pakketje waarmee je jouw buurt kan uitnodigen!

Heb jij al een BuurtBankje?
Vul een naam in van een buurman/-vrouw of een platform waar je het op voorbij zag komen!
Adres(Vereist)
Laat je adres achter, zodat wij het welkomstpakket kunnen toesturen! En weten wie er kans maken op een leuke activiteit!
Geen titel

Je kunt ook zelf leuke dingen bedenken en maken voor jouw BuurtBankje!

Je hoeft natuurlijk geen pakketje bij ons af te nemen. Misschien wil je wel helemaal je eigen ding doen, het heel groot maken, of juist fijn klein. Je kunt helemaal doen waar je zelf zin in hebt! Met de buren een simpel kopje koffie en taart? Tuurlijk! Een poëziebankje? Ja, leuk! Een breiworkshop? Helemaal super!

 19 mei 2024 – 10:00

De BuurtBankjesDag

Zet hem in je agenda: Zondag 19 mei vieren we De BuurtBankjesDag

 Locatie

Bij jou in de straat.

Doe mee!

 Agenda

Word herinnerd aan dit evenement, zet hem snel en gemakkelijk in je agenda!

Benieuwd hoe zo’n acitivteit bij je  BuurtBankje eruit kan zien?

Contact

Wil je meer weten over BuurtBankjes? Bekijk dan onze factsheet. Heb je vragen of kom je ergens niet uit, laat het ons weten op contact@de-buurt.nl.