Doe jij mee met de  BuurtBankjesBingo?

Het is simpel: verzamel alle ontmoetingen in je buurt tussen 28 september en 4 oktober en win een limited edition BuurtBankje voor jouw buurt!

Wat is de BuurtBankjesBingo precies?

Tussen 28 september en 4 oktober is het de Nationale Week tegen Eenzaamheid. Wij geloven dat ieder mens zich verbonden wil voelen. En verbinden, begint bij ontmoeten. Daarom gaan we met de BuurtBankjesBingo in één week op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk ontmoetingen verzamelen! Zo gaan we op een vrolijke manier eenzaamheid tegen.

Hoe werkt het?

  • Meld je voor 25 september aan en ontvang een gratis BuurtBankjesBingo pakket met bingokaart en instructies via de post. Meld jij je aan na 25 september? Dan krijg je het pakket digitaal!
  • Tussen 28 september en 4 oktober is het BuurtBankjesBingo time! We verklappen nog niets maar dit wordt een hele leuke en speciale bingo 🙂
  • In de Week tegen Eenzaamheid verzamel jij alle ontmoetingen en maak met je volle bingokaart kans op een Limited Edition BuurtBankje voor de straat!
  • Let op: in het pakket zit geen bingosetje – maar de bingo speel je zonder set door zelf te kiezen welke opdracht je wilt doen. Wil je het officieel spelen? Gooi dat balletjes met de nummers 1 tot 16 in een bingoset en draaien maar!

(!) Heb je nog geen BuurtBankje geopend? Dit kun je gelijk doen als je het BuurtBankjesBingo pakket aanvraagt, want met deelname aan de bingo kun je meteen jouw BuurtBankje registreren. Dit doe je door in de welkomstmail te klikken op aanmelden BuurtBankje.

BuurtBankjesBingo – aanmelden

Naam(Vereist)
Kies hier:(Vereist)
Adres(Vereist)
Laat je adres achter, zodat wij het BuurtBankjesBingo pakket naar je toe kunnen sturen!

BINGO? Bingo!

Een bingo is geen bingo, zonder prijzen te winnen! Aan het einde van de week lever je je volle bingo kaart in (online via onze social media accounts) en onder de inzendingen verloten we een gratis BuurtBankje! Dit is niet zomaar een BuurtBankje maar een limited edition BuurtBankje gemaakt door een lokale kunstenaar!

Volg ons op social media voor dagelijkse inspiratie, tips en gebruik onze #buurtbankjesbingo in de Week Tegen Eenzaamheid zodat we jullie foto’s en video’s kunnen delen!

Waarom een BuurtBankje zo leuk is? Kijk de video hieronder!